In randurile de mai jos vei gasi tot ce ai nevoie sa stii despre prelucrarea datelor tale personale ca si utilizator al site-urilor noastre- ce date colectam, ce facem cu ele, drepturile tale si cum ne poti contacta cu orice intrebare legata de GDPR si protectia datelor tale. Acest document include politica de plasare a cookie-urilor si acordul de confidentialitate.

Societatea Harmony World Travel SRL, cu sediul social in Sat Brebu Megiesesc, Comuna Brebu, Nr. 328J, Judet Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J29/534/09.04.2015, CIF 34357084 va ureaza bun venit pe pagina web Harmony World Travel.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Asa cum sunt explicate in Regulamentul GDPR „date cu caracter personal” inseamnă orice informatii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni intr-un anumit context dată cu caracter personal, iar in alt context să fie pur si simplu o informatie fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată cateva exemple de date cu caracter personal:

  • numele
  • adresa
  • emailul (inclusiv adresele de tipul nume.prenume@companie.ro);
  • datele actelor de identitate
  • locatia
  • IPul
  • un cookie ID
  • imaginea (poza sau filmare cctv a unei persoane sau grup de persoane)

Ce date personale colectam?

In cadrul site-ului Harmony World Travel colectam:

  1. Date anonime de trafic si audienta
  2. Interactiunea cu mesajele primite de tine in casuta de email (vizualizarea, click-ul in cadrul newsletterelor)
  3. Interactiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, casute, videoclipuri de pe site-urile noastre
  4. Informatiile furnizate de tine, direct, in cazul abonarilor, in cazul inscrierilor pentru evenimente, cumpararea unui anumit serviciu oferit de noi, oferirea voluntara a datelor in cazul concursurilor

Harmony World Travel colecteaza informatie de la tine in trei modalitati – direct , din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile Internet Corp si prin intermediul cookieurilor.

Date furnizate de tine, in mod direct

Tu, in calitate de utilizator, ne poti furniza direct date prin formularele de inscriere din site-urile noastre – pentru abonare, pentru participarea la un eveniment, pentru achizitionarea unui serviciu.

Formularele includ urmatoarele campuri – nume, prenume, adresa de email, parola (se cripteaza si noi nu avem acces la parola/parolele tale). Telefonul iti poate fi solicitat pentru evenimente sau pentru diverse servicii care necesita contactul direct rapid cu tine.  Adresa iti poate fi solicitata daca achizitionezi un serviciu si constituie camp obligatoriu pe facturile fiscale emise (prelucrarea adresei se face in scop legal, in temei contabil pentru depunerea declaratiilor fiscale solicitate de autoritatile de pe teritoriul Romaniei).

Folosim aceste date pentru a iti putea permite accesul in contul tau de pe site-ul sau site-urile noastre sau la serviciile noastre. Temeiul legal il constituie contractul in care tu esti parte alaturi noi de fiecare data cand accesezi vreunul dintre site-urile noastre prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de furnizare a acestor servicii.

Drepturile tale in privinta protectiei datelor personale si noul Regulament GDPR.

Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.

Dreptul la stergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care te privesc. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restrictionarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheta” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator.

Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Nu uita ca ai posibilitatea de a ne solicita lista newsletterelor la care esti abonat si te poti dezabona din fiecare email de la noi.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.